18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Şimdi festival zamanı

1. Uluslararası Karabük Kültür Sanat ve Sanayi Festivali etkinlikleri kapsamında, yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanan Ankara Caddesi, hizmete açıldı. Cadde açılışına sevinen esnaf ise, göbek atarak kutlama yaptı.

Yeniden düzenlenen Ankara Caddesi’nin açılışına, Vali Cemalettin Sevim, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Ali Öğüten, Hasan Bilir, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Erer, belediye ile esnaf işbirliği çerçevesinde yeniden düzenlenen Ankara Caddesi’nin araç trafiğine kapatıldığını söyleyerek, "Esnaf ve belediye işbirliğiyle yeniden çevre düzenlemesi yapılan cadde, gündüz araç trafiğine kapatılacak. Yapımına bir ay önce başlanan caddedeki çalışmalar, 192 bin YTL’ye mal oldu. Bu paranın 96 bin YTL’sini ise esnaf karşıladı" dedi.

Açılış sonrası esnaf komitesi üyelerine teşekkür belgesi verilirken, Vali, Belediye Başkanı ve milletvekilleri cadde boyunca yürüdü. Protokol üyelerinin açılış alanından ayrılması sonucu esnaf, müzik eşliğinde oyun oynayarak açılışı kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 00:28:05
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 18:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?