18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Son koordinasyon toplantısı yapıldı

Karabük'te 2008 yılı son koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.


İl Özel İdare binası toplantı salonunda gerçekleştirilen koordinasyon kuruluna Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, çeşitli kurumların bölge müdürleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.

Toplantıda 2008yılı yatırımları ve ödeneklerle ilgili son bilgiler aktarılırken, toplantıda ilk açılış konuşmasını Vali Nurullah Çakır yaptı. Çakır konuşmasına Cumhuriyetin 85. yılını kutlayarak başladı. Kutlama kapsamında kısa bilgi veren Çakır, "Cumhuriyetin 100. yıldönümü olan 2023 yılına Karabük'ün farklı bir vizyonla hazırlanması gerektiğini vurguladı. Karabük'ün Cumhuriyetin 100. yılına farklı bir vizyon ve kimlikle kutlayacağına inandığını belirten Çakır "Tüm alt yapımız hazır. Hiçbir engel yok. Karabük 2023 yılında farklı bir vizyonla ve örnek bir kent olarak kutlayacaktır" dedi.


Ardından sırasıyla yatırımcı daire müdürleri söz alarak, Karabük'te yapılan yatırımlar, projeler ve ödenekler hakkında bilgi verdiler.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 13:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?