18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Stad inşaatı son hızla ilerliyor

KARABÜK NECMETTİN ŞEYHOĞLU STADYUMU'NDA İNŞAAT SON HIZLA İLERLİYOR

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor maçlarını oynayacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda modernizasyon çalışmaların istenen düzeyde devam ettiğini söyledi.

Kırmızı mavili takımın maçlarını oynayacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nun ilk etapta maraton kısmında başlayan inşaat çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Stadyumda devam eden çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, "Bizim en acil sorumlarımızdan bir tanesi stadyum konusu idi. Maraton tribünü ile ilgili çalışmalar başlamıştı. Aydınlatma ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere ve 2 milyon TL'lik ek ödenek geldi. Önümüzdeki hafta ihalesi yapılacak. Yani artık bizim maçlara yetişememe gibi bir endişemiz olmayacak. Biz Futbol Federasyonunun istediği şartlara ve standarda ulaşacağız. Bunun devamını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü takip edecek. Stadın daha modern ve büyük hale getirilmesi kısmı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek bir çalışmadır. Stadyumumuz maçlar başlayınca bizim Türkiye'ye yansıyan yüzümüz olacaktır" dedi.

KARABÜK NECMETTİN ŞEYHOĞLU STADYUMU'NDA İNŞAAT SON HIZLA İLERLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 17:13:05
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 23:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit kumlar IP: 94.225.205.xxx Tarih : 28.06.2010 23:37:43

ne guzel bir duygu karabukte bazi seylerin degismesi bizi burada gururlandiriyor emegi gecen herkese tesekkur ederiz allah razi olsun insallah en guzel sekilde stad tamamlanir ve bir gun insallah bende maclari trubunden isleme imkanim olur selamlar karabuk