18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Su ödemeleri sona eriyor

Yenice Belediyesi'ne su borcu olan abonelerin, borçlarını ödeme süreleri Pazartesi mesai bitimi ile sona ereceği bildirildi. 

Yenice Belediyesine su borcu olan vatandaşların su borçlarını ödemeleri için 31 Mart 2008 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar yatırmaları gerektiği belirtildi. Yenice Belediyesinden yapılan açıklamada, su borcu olan abonelerin yanı sıra 3 dönem ve üzeri su su borcu olan abonelerin sularının kesileceği belirtildi. Yapılan açıklamada, "Belediyeye, bu dönemde Atatürk, Kırıklar, Fatih, Karakırıklar, Derebaşı, Cebeciler ve Karşıyaka Mahallelerinde oturan ve belediye su şebekesinden su alan abonelerin ödeme yapmaları gerekiyor. Yine, bu mahallelerde oturup, belediyenin su abonesi olanların abone durumları ve endeksle ilgili sorunlarını da mesai bitimiyle beraber Yenice Belediyesi'ne bildirmeleri gerekiyor. 

Su borcu olan abonelerin yanı sıra 3 dönem ve üzeri su borcu bulunan abonelerinin de sularının kesileceği, bu nedenle su borçlularının biran önce belediye tahsilat servisine ödeme yapmaları gerekli" denildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 11:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?