21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Süleyman Soylu Karabük'te

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de herkesi kucaklayacak tek parti Demokrat Parti'dir" dedi.


Bartın'da seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra saat 21.00 sıralarında Karabük'e gelen DP Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin il ve ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda partililer tarafından Bartın Safranbolu yol ayrımında karşılandı. Burada partililerle tek tek tokalaşan Genel Başkan Soylu, seçim otobüsünden partililere hitaben bir konuşma yaparak, 29 Mart seçimlerinde Kırat'ı şahlandırmaya, arkasındakilere de nal toplatmaya söz istedi.


Süleyman Soylu, "Elbette ki yepyeni bir Türkiye idealimizi, yepyeni bir Türkiye heyecanımızı, siyaset anlayışı hedefimizi ve kökü maziye bağlı ama geleceği arayan yepyeni Demokrat Parti'yi, güçlü Türkiye'yi, yarınlarına umutla bakan ve herkesi kucaklayan bir Türkiye'yi arzu eden bir Kırat vardır. 29 Mart'ta çok çalışarak adaylarımızı belediye başkanlığına taşımaya ve 29 Mart akşamı bu Kırat'ı şahlandırmaya, diğerlerine de nal toplatmaya söz veriyor musunuz?" diye konuştu.


DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, daha sonra belediye başkan adayları ve partililerin uzun kuyruk oluşturduğu konvoyla yerel bir televizyonda canlı yayına katıldı.
Süleyman Soylu'nun geceyi tarihi Safranbolu ilçesinde geçirdikten sonra sabah Kastamonu'ya geçeceği bildirildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 08:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?