18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

SYDV engellileri sevindirdi

KARABÜK SYDV'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Karabük Sosyla Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 14 engelli vatandaşa birer tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Karabük Valisi İzzettin Küçük'ün talimatları ve Mütevelli Heyetin destekleriyle Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü'nce ilimiz merkezde ikamet eden ihtiyaç sahibi 14 engelli vatandaşa evlerinde ziyaret edilerek birer tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Koni ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakıf Müdürü Mustafa Ateş, vakıf olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar ölçüsünde gerek nakdi, gerekse ayni yardımlarda bulunmaya devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Vali İzzettin Küçük direktifleri doğrultusunda Vakıf Mütevelli heyeti kararıyla engelli 14 vatandaşa birer adet tekerlekli sandalye dağıtıldığını söyledi.

Vali İzzettin Küçük ise, devlet olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Bu kapsamda vakfımızca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza belirli zamanlarda imkanlar ölçüsünde ayni ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Bizim toplum olarak öncelikli kitleler arasında gördüğümüz, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza da bu kapsamda birer tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Vakfımız tarafından temin edilen bu tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine evlerinde ziyaret edilerek teslim edilmiştir. Ben bu konuda Vakıf Mütevelli heyetimize teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 12:13:04
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 18:46:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?