18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Taksicilere modern yazıhane

MEYDAN TAKSİ DURAĞI ESNAFI MODERN YAZIHANESİNE KAVUŞTU

Karabük Belediyesi köprübaşı Meydan Taksi Durağı esnafına rahat bir mekan sağlayabilmek amacı ile yaptırdığı ve Türkiye'de ikinci örneği sadece Antalya'da bulunan modern yazıhaneyi kendilerine teslim ederken, diğer taksici esnafı için de aynı uygulamayı yapmayı planlıyor.

Vinç ile yerine yerine konulan ve bekleme kabini olarak da adlandırılan yazıhane şık, modern görünümü ve rahatlık kullanımı ile taksici esnafının yüzünü güldürdü. Karabük Belediyesi Köprübaşı Meydan Taksi Durağı esnafı için yaptırarak kendilerine teslim ettiği modern Taksi Durağı Yazıhanesini diğer taksi durakları içinde yaptırmayı planlıyor.

Yeni bekleme kabinine kavuşmanın mutluluğunu dile getiren Meydan Taksi Durağı esnafı ise Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye teşekkür ederken, "Yeni yazıhanemiz çok kullanışlı. İçersinde lavabosu bile var. Özellikle kış aylarında müşteri beklerken barınabileceğimiz modern yazıhaneyi yaptırarak bizlere teslim eden Karabük Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 18:09:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa bulut IP: 93.232.22.xxx Tarih : 2.02.2010 13:19:46

 Karabük belediye baskani sayin rafet vergiliyi  tebrik ediyorum,