18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Tankut istifasını geri aldı

İstifa kararını geri alan Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi.


Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıktan sonra birçok kesimin kendilerine göreve dönmeleri konusunda istekte bulunduğunu belirterek, "Altay maçında yaşanan olumsuzluktan sonra yönetim olarak istifa kararı almıştık. İçeride oynadığımız her maçta bu olumsuzluklar süre geldi ve aynı olumsuzluklar futbolcularımızı da olumsuz etkiledi. Her geçen gün sıkıntı büyüdü. Kardemir Karabükspor bizim olmazsa olmazımızdır. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle yönetim olarak olağanüstü genel kurula gitme kararı aldık.

Bu sürecin başlamasıyla her kesimden destek gördük ve bu destek de bizim yüreğimize su serpti. Bu gelişmelerden sonra Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Salim Uslu başkanlığında Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ile Ankara'da yemekte buluştuk ve bu yemekten olumlu bir karar çıktı. Aldığımız olağanüstü genel kurul kararını iptal ettik. Samsunspor maçında takımın iyi bir futbol sergilediğini öğrendim. Bu çocuklar bizim çocuklarımız.

Bu kulüp hepimizin kulübü. Cumhuriyet kenti Karabük'e yakışır bir insan topluluğu olarak takımımızı desteklememiz gerekiyor. Biz bu ilgi ve alakanın devam etmesini istiyoruz. Karabüklüler'i şartlar ne olursa olsun tribünlere gelerek takımına destek olmaya çağırıyoruz. Ben ayrıca bir insanın kutsal değerlerine hakaret eden seyircileri uyarmak istiyorum. Aynı hakaretler bir gün sizin kutsal değerlerinize de yapılabilir. Bu yüzden herkesi centilmence ateşli birer taraftar olmaya davet ediyorum. Her şey bitmiş değil.

Birkaç maç kazandığımızda yukarılara tırmanabiliriz. Bakın önümüzde bir Kasımpaşa maçı var. Bu karşılaşmayı izlemeye Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Murat Başesgioğlu da gelecek. Aynı gün Hasan Doğan Tesisleri'nin açılışını da gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 19:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
raşit kuş IP: 88.228.8.xxx Tarih : 12.11.2008 21:04:26

sayın başkanım istifanızı geri aldığınız için karabük halkı adına ve karabükspor adına tşk ederim.bir karabüklü olarak adıyamandan saygılarımı sunuyorum.