23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Tarihi su yolları temizleniyor

SAFRANBOLU'DA TARİHİ SU YOLLARI TEMİZLENİYOR

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ilçenin tarihi bölgesindeki su yollarının temizlenmeye başlandığını bildirdi.

Karabük'ün Safranbolu İlçe Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ilçede bağ sulama ve tarihi çeşmelere su getirmek amacıyla 18 ve 19. yüzyıl ile 20. yüzyılın başlarında yapılan su arklarının temizliği ve yaşatılması korumacılık anlamında büyük önem taşıdığını söyledi.

Tarihte olduğu gibi günümüzde de halen mevcut kanalların kullanıldığını anlatan Aksoy, "İlçemizde özellikle Bağlarbaşı Mahallesi Develik Sokak, Değirmenbaşı mevkisi, Ihlamur Caddesi ve Gümüş mevkisi başta olmak üzere tarihi su kanalları temizleniyor. Bu kanallarımızı korumak amacıyla da onarımları yapılıyor. Belediye olarak üzerinde önemle durduğumuz kanallarımızın korunmasında ve temiz kalmasında halkımızın duyarlılığı çok önemli" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 12:36:05
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 18:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal IP: 95.70.148.xxx Tarih : 30.03.2011 19:38:46

bumu yaptıgın ıcraat yanı sımdı senın.cok degıl 8 km oteye gıt bak bakalım karabuk neler yapmıs.yollar berbat cevre pıslıkten gecılmıyor acılıstan acılısa eglencelerden eglencelere gıdersınız ancak.bıraz ıs yapın iş.cıkıp televızyonlara halkımızın yogun ıstegı uzerıne otopark uygulamasını baslattık demekle bızı aptal yerıne koyamazsın.ama sende kabahat yok sana oy verenlerde kabahat var.ınşallah 4 sene daha hıc bı sey yapmazsın da bu halka yakısanı yaparsın.bu halk sana oy vermekle hıc bır sey haketmıyor cunku.elestırı yaptık dıye bızıde attrırırsın sen sımdı hapse.ergenekoncu oluruz ulkeyı yıkan oluruz.helal olsun sıze iyi sömürüyorsunuz milleti.tebrıkler