18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

TBMM Başkanı baba ocağında

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kastamonu'dan dün gece Karabük'ün Ovacık ilçesi Ekincik köyünde oturan babasının evine geldi.

Geceyi baba ocağında geçiren Şahin, sabah annesi ve babasıyla kahvaltı yaptıktan sonra evinin önünde köylülerle sohbet etti.

Daha sonra Ovacık Kaymakamı Mustafa Fırat ve Belediye Başkanı Hüseyin Benli de Şahin'i ziyarete geldi. Şahin ilçede yapılması planlanan yatırımlarla ilgili Kaymakamdan bilgi aldı. Şahin daha sonra babasının yaptığı evinin yanındaki serayı gezdi. Domates, biber ve salatalık olan serayı gezen Şahin, "Bu babamın yetiştirdiği salata" diyerek seradaki diğer ürünleri inceledi.

Elinde salatayla annesi Ünzile Şahin'in yanına giren Şahin, yanına azık olarak köy yufkası (bişi) istedi. "Artık yolluk azığımı da aldım. Artık yola çıkabilirim" diyen Şahin, annesinin elini öperek babası Abdullah Şahin'i yanına alarak ilçe merkezine geçti. İlçe merkezinde Şehit Mustafa Kızılkaya Lisesi'ni gezen Şahin, sınıfları gezerek çocukların babalarının ismini ve hangi köyden olduklarını sordu. Ardından bilgisayar sınıfını gezen Şahin, okul çıkışında gazetecilere kendisinin de 4. sınıfa kadar burada okuduğunu, burada daha önce eski bir bina olduğu ve yerine yeni bir lise yapıldığını bildirdi. Şahin, beraberindekilerle Ovacık Belediyesi'nin önünde yer alan ilçenin tek eczanesini ziyaret ederek belediye kamelyasında çay içti. Vatandaşlarla tokalaşan Şahin, Ahmet Can Akça (4) isimli bir çocuğa üzerinde "TBMM 90. Yıl" arması olan şapka, tişört ve kol saati hediye etti. Küçük çocuk da Şahin'e teşekkür etti. Şahin de, "Sana da çok yakıştı. Sende tam pehlivan gibisin maşallah" dedi. Şahin daha sonra babası ile Ankara'ya hareket etti.

Öte yandan gece Kastamonu'dan Karabük'e gelen Şahin'in makam aracının lastiğinin patladığı öğrenildi. Makam aracının Karabük'te açık olan bir lastikçide tamir edilerek yoluna devam ettiği öğrenildi.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BABA OCAĞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 12:51:01
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 14:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?