18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

TBMM Üstün Hizmet Ödülü aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından her yıl düzenlenen ''TBMM Üstün Hizmet Ödülü'' Karabük'ten Eczacı Hikmet Şeyhoğlu ve iş adamı M. Ünsal Tülbentçi aldı.

Eczacı Hikmet Şeyhoğlu, Safranbolu'daki evinde bir basın toplantısı düzenleyerek, doğduğu ve doyduğu memleketinde insanlığın yararına bir şeyler yapabildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Aldığı ödülün kendisi için çok değerli olduğunu belirten Şeyhoğlu, ''Ben Eczacılık Tarihi Müzesini yapıp, genç meslektaşlarıma ışık tutabilmişsem, imkanlarım nispetinde kazancımı yaşadığım bölgenin insanları ile paylaşabilmişsem, bunları görevim olduğu için yaptım.

Bu bakımdan benim için onur verici bu ödüle aday gösterenlere ve layık görenlere teşekkür ediyorum. Ben ailemden böyle gördüm böyle yetiştirildim ve o doğrultuda hareket ediyorum. TBMM Başkanı Köksal Toptan beye, Karabük Milletvekillerimize, Valimize, Safranbolu Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza, basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bölgem için bundan sonraki yaşantımda da elimden geleni yapacağım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?