18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Tek hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yücel İldiz,  Çanakkale Dardanel maçında hedeflerinin sadece kazanmak olduğunu söyledi.

Yücel İldiz yaptığı açıklamada, Çanakkale Dardanelspor maçına odaklandıklarını ve çalışmalarını da buna göre yaptıklarını belirterek, "Salı gününden itibaren Dardanel maçı için hazırlıklarımız sürüyor. Bu akşam yapacağımız çift kale maç ile birlikte hazırlığımız Pazartesi gününe kadar devam edecek. Aynı gün ter idmanı yaptıktan sonra akşam kendi saha ve seyircimiz önünde Dardanel maçına çıkacağız. Ligdeki iyi gidişatımızı sürdürmek için tek hedefimiz kazanmak ve şuan buna şartlanmış durumdayız. Geçen hafta 3 puan alan rakip takım buraya galibiyetini devam ettirmek için gelecek. Rakip takım ligin güçlü ekiplerinden biri ve lige yavaş yavaş ısınmaya başladı. O nedenle işimizi çok ciddiye almalıyız. Rakipten daha iyi mücadele etmek için çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Pazartesi günü kayıpsız atlatmak istiyoruz. Rakibimizin en ince noktasına kadar analiz ediyoruz. Kardemir Karabükspor'un kendine has bir oyun sitili ve yapısı vardır. Bu oyunu sahaya yansıttıktan sonra her takımla mücadele ederiz. Ligde

5 haftadır namağlup üç takımdan biri olduğumuz için hem bunu sürdürmek hem de galibiyeti elde etmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteği ile Pazartesi günkü Çanakkale Dardanelspor maçından galip gelen taraf olmak istiyoruz. Taraftarıyla, yönetimiyle, şehriyle ve basınıyla bir bütün olduğumuzda aşamayacağımız şey olmaz. Bir gerçek var ki, futbolda her zaman her şey istediğiniz zaman gitmeyebilir. Önemli olan istediğimiz gibi olmadığımız dönemlerde de o maçı çevirebilmek ve bütün bunlar biraz önce söylediğim etkenlerin tersiyle olur" dedi.

Takımda Emanuel Emenike, Ahmet Gökhan Güney ve Mehmet Ali Şirin'in sakatlıklarının devam ettiğini de hatırlatan İldiz, tırnak batması nedeniyle hafta içi idmanlara tam olarak katılamayan Sertan'ın ise durumunun iyi olduğunu ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 18:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?