18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Temiz Karabük

Karabük Belediyesi tarafından esnafa çöp poşeti dağıtıldı. 

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 2008 yılı başında başlatılan "Benim Kentim Temiz Olacak" kampanyası çerçevesinde il merkezinde kurulu pazar yerlerine giden Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Ünal, Zabıta Müdürü Sedat Köse ve diğer yetkililer üzerlerinde Karabük Belediyesi yazılı poşetleri pazarcı esnafına dağıttı. 

İlk olarak Yenimahalle'de kurulan Salı Pazarı ardından Yenişehir'de kurulan pazarda poşet dağıtan Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Ünal, "Pazar kalktıktan sonra, pazar temizliği konusunda pazarcılarımız ve vatandaşlarımız atıkları pazarda bırakıyor. Pazar kalktıktan sonra kirlilik oluşuyor. Her sabah süpürülüyor, yıkanıyor. Ancak yıkama işlemi yapılana kadar geçen zaman zarfında vatandaşlarımız tarafından şikayetler oluyor. Bunları önlemek için 100 bin poşet bastırdık. Dünden
itibaren tüm pazarlarda bu poşetleri dağıtıyoruz. Bu şekilde görüntü kirliliğini önlemeye çalışıyoruz. Amacımız, yaşanabilir bir Karabük" dedi. 

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse de yaptığı açıklamada; Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çevre ile ilgili kampanyasını desteklemek üzere burada olduklarını söyledi. Sedat Köse, pazarcı esnafın sorunlarını, isteklerini not alarak bunları çözmek için çalışacaklarını belirtti. 

Bu arada esnaf, sıkıntılarını dile getirerek yetkililerden çözüm istedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 16:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabri özdemir IP: 85.106.215.xxx Tarih : 30.10.2008 07:48:17

Üniversite mahallesi ve öğrenci evlerinin civarıda başıboş sokak köpekleri tehlike arzetmektedir. bu sabah (30.10.2008) trh de kendi çocuğumu evime 50 mt re mesafede okul servisine zor bindirdim. akabinde öğrenci evlerinden üniversiteye giden öğrencilere saldıdılar. Öğrenci çocuklarımız kendi binalarına zor kaçtılar.Çok tehlike arz etmektedir.Derhal bu başıboş ve tehlikeli köpeklerin herne şekilde olursa olsun bölgemizden uzaklaştırılmsını istiyorum.saygılarımla