18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Trafik polislerine seminer

1 Nisan'da yürürlüğe girecek olan maddi hasarlı kazalarda taraflarca doldurulacak kaza tespit tutanaklarına ilişkin genelge ile ilgili trafik polislerine sunum yapıldı.


Karabük Polis evinde düzenlemen seminerde, Karabük İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, "1 Nisan'da yürürlüğe girecek olan genelge ile trafik sıkışıklıklarını, trafik akışının olumsuz etkilenmemesi ve kazaya karışan sürücülerin kaza yerinde uzun süre beklememeleri için iyi olacak. Bu sayede trafik zabıtası düzenleme ve denetleme hizmetleri daha fazla sağlanacak" dedi.


Seminerde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Haydar Karssavuranoğlu ise genelge ile ilgili detaylı bilgiler verdi.


2 bölüm üzerinden düzenlenen seminerin ikinci bölümünde ise TED Karabük Koleji Müdürü Kerim Barçın, tarafından ise trafik polislerine okumanın gücü konusunda bir sunum verilerek, okumanın önemi anlatıldı. Düzenlenen seminerde ayrıca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde Şubat ayının en başarılı trafik polisi seçilen İsmail Göktaş ve Sinan Çor'a İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.


Polis evinde düzenlenen seminere İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Trafik'ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Tamay, Bölge Trafik Müdürü Taner Soylu, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Haydar Karssavuranoğlu ile bölge ve şehiriçi trafik polisleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 14:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?