18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

TSO seçimleri tamamlandı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) meslek grupları seçimini kazanan 30 meclis üyesi yemekte bir araya geldi.

Dün KTSO meclis toplantı salonunda yapılan seçimlerde bin 82 üye oy kullandı. Oy verme sürecinin sona ermesinin ardından açılan sandıklardan şu isimler çıktı: 1. grup Erdal Cinkavuk, Mustafa Gökmen, 2.grup Pehlivan Baylan, Uğur Bostancıoğlu, 3.grup Sadık Özdemir, Nuri Aşkın, 4. grup İlyas Çavuşoğlu, Halil Aydın, 5.grup Osman Nuri Sürmen, Erol Karadeniz, Ahmet Ulusoy, 6.grup Esat Demirhan, Vahit Yılmaz, 7.grup Kenan Şentürk, Sezgin Dıravacı, 8.grup İlhan Alpboğa, İsmail Yılmaz, 9. grup Ahmet Coşar, Ömer Yeğin, 10.grup Ziya Ünsal, Ali İhsan Biçer, 11.grup Ali Tellioğlu, Hüsnü Özmen, 12.grup Erkan Erhal, Sedat Namal, Seyfettin Başkaya, 13.grup Orhan Esen, Sedat Karaoğlu ile 14. grup İsmail Korkmaz ve Fuat Kayuntu isimleri gruplarından seçilerek çıktılar.


Sandıktan çıkan 30 üye daha sonra Yenişehir Büyük Kulüpte bir araya gelerek yemek yedi. Yemekte KTSO üyeliğine seçilerle birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odasın da dün gerçekleştirilen meclis üyesi seçiminin ardından 25 Şubat tarihinde ise KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı seçimi gerçekleştirilecek.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 15:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?