22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

TSO'dan Çorum'a çıkartma

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Çorum'a 40 kişilik heyetle çıkartma yaparak bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

Karabük TSO Başkanı Pehlivan Baylan, Karabük Valisi İzzettin Küçük başta olmak üzere 40 kişilik bir heyetle 29 Eylül Perşembe günü Çorum'da bir dizi incelemelerde bulunacaklarını söyledi.

Baylan, ilk olarak eski Karabük Valisi olan ve kendisinden sürekli ilham aldıkları Çorum Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret edeceklerini söyleyerek, "Valilik ziyaretinin arından Çorum TSO ve ekonomide istihdam oluşturan firmaları ziyaret edeceğiz. Biz Karabük TSO olarak önce kendi komşularımızı tanımamız lazım. Kurum olarak çok değişik etkinlikler yapıyoruz. Fuarlara katılıp, tanıtım CD'leri ve dergilerle ilimizi tanıtmaya gayret ediyoruz. Bunların yanı sıra ekonomisi düzgün olan ve ekonomide iyi yol kat eden Kayseri, Gaziantep ve Eskişehir gibi illeri gezerek incelemelerde bulunduk. Bu bağlamda yarın da Çorum iline ziyaret edeceğiz. Valimiz İzzettin Küçük başta olmak üzere, TSO Yönetimi, Meclis üyeleri istihdam alanında eğitim veren, kobilere destek veren daire müdürleri ve basından oluşan 40 kişilik bir heyetle Çorum iline çıkartma yapacağız. Çorum gezimizde ekonomide istihdam oluşturan kuruluşları gezeceğiz. Biz turistlik bir geziye gitmiyoruz. Gittiğimiz illerde iş öğrenmeye bir şeyler kapmaya gidiyoruz. 'Yatan aslandansa, gezen tilki' misali bir şeyler öğrenip Karabük'ü biraz daha ileriye getirmenin yollarını arıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2011 Perşembe 18:35:10
Güncelleme :8 Ekim 2011 Cumartesi 11:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?