18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

TSO'dan Emniyet için kampanya

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Ahmet Soykök, İl Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan MOBESE kameraları ve motorize araçlar için kampanya başlattıklarını söyledi. 

Güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi ve güçlendirilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı bulunan araçların temini konusunda kampanya başlatıldığını belirten KTSO Meclis Başkanı Ahmet Soykök, Karabük halkından da kampanyaya destek beklediklerini kaydetti. 

Soykök, "Karabük halkının can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ortamının korunması konularında büyük özveriyle çalışan Emniyet teşkilatımızın, modern ve yeni hizmet araçlarıyla güçlendirilmesiyle vereceği hizmetin etkinliği artacaktır. Bu nedenle hayırsever vatandaşlarımızın ve kuruluşların yapacakları yardımlar, bu güzide kuruluşumuza verebileceğimiz en büyük destek olacaktır. Odamız bu kampanyayı 22 bin YTL yardımla başlatarak Oda nezdinde T.C Ziraat Bankası Karabük şubesi 13664992-5002 Emniyet Müdürlüğü araç kampanyası hesabı açılmıştır. Yapacağınız değerli yardımlar bu hesap numarasında toplanarak Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilecektir" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 17:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CAN ÇIĞRI IP: 81.212.45.xxx Tarih : 13.01.2007 20:27:15
Tebrikler başkan.Karabük en güzellere layık.Heyecan ve güleryüzünüzle kampanyanız başarılı olacaktır.Ne mutlu Karabüklüye,