18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

TÜİK'ten Vali Direkçi'ye teşekkür

Karabük Valisi Can Direkçi'ye, TÜİK Başkanı adına teşekkür belgesi verildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Aslan Uzunçelebi, Vali Can Direkçi'yi makamında ziyaret ederek, kısa adı ADNKS olan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi veri tabanının oluşturulmasında gösterilen başarılı çalışmalardan dolayı, kurum başkanı adına teşekkür belgesi verdi.

TÜİK Bölge Müdürü Aslan Uzunçelebi, "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde Karabük ilinin göstermiş olduğu başarılı çalışmalara istinaden TÜİK Başkanı Doç. Dr. Ömer Demir adına size bu teşekkür belgesini sunmak istiyorum. Bundan sonra birlikte yürüteceğimiz çalışmalarda da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Vali Can Direkçi de, "Ülkemizin sosyoekonomik kalkınmasına çok önemli katkılar sağlayacak çok değerli bir proje. Bu projenin ülke düzeyinde en iyi şekilde gerçekleştirilmesi konusunda başta İl Valileri olmak üzere, ilde görevli diğer kamu görevlileri, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları, Devlet İstatistik Enstitüsü Kurumu personeli, Nüfus Genel Müdürlüğünün değerli personeli ile birlikte müşterek bir çalışma yürütüldü. Biz Karabük ili olarak bu projeyi ilk bitiren illerden birisiyiz. Bununla ilgili olarak o dönemin Devlet Bakanı Beşir Atalay tarafından Ankara'ya davet edilerek bizlere teşekkür edilmişti. Bu güzel çalışmanın asıl sahipleri birlikte çalıştığımız sahada görev yapan diğer arkadaşlarımız. Umarım ki bu projenin sonuçlarını ülke olarak en iyi şekilde geri alırız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 09:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?