18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Ucuz tencere-tavaya hücum!

KARABÜK'TE UCUZ TENCERE TAVA İZDİHAMI

Karabük'te bir alışveriş merkezinin ucuz tencere, tava çatal kaşık malzemesi satması izdihama yol açtı. Sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan vatandaşlar, mutfak eksiklerini gidermek için izdihama neden oldu.

İstanbul ve Kahramanmaraş'taki fabrikaları kapattıkları için Karabük merkeze bağlı Hürriyet Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde ucuz mutfak malzemesi satılacağını duyan vatandaşlar, mağazanın önünde beklemeye başladı. Çalışanları tarafından marketin açılması ile birlikte vatandaşlar birbirlerini iterek mağazaya akın etti. Çıkan izdihamda yaşlılar ezilme tehlikesi geçirdi. Mağazada tencere, tava, çatal kaşık çeyiz seti çaydanlık ve benzeri ürünleri uygun fiyatlara almak isteyenlerin kadınlardan

çok erkeklerin alışveriş yapma telaşı izdihamda büyük rol oynadı. Mağaza içinde de devam eden izdihamda bazı vatandaşlar fenalık geçirdi. Fenalık geçirenlere mağaza çalışanları kolonya ile müdahale etti. Tencere, tava, çatal kaşık, çeyiz seti, çaydanlık ve benzeri ürünlerin kapış kapış gittiği mağazada bir TIR kasası dolu ürün tükendi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2011 Perşembe 17:24:02
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 17:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?