18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Umutlar 'üniversite' ye bağlandı

Karabük Emek Platformu tarafından düzenlenen şehir meclisi toplantısı, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda dün akşam gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Karabük Valisi Cemalettin Sevim, meslek odaları, siyasi parti temsilcileri ile oda başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Emek Platformu Dönem Sözcüsü Celal Çetin, bu hareketin amacının şehrin sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyleyerek, "Konumuz Karabük’tür ve Karabük olacaktır. Karabük’ün birlik, beraberlik ve bütünlük içinde, ileriye doğru emin adımlar atmasını sağlamak için buradayız" dedi.

Oda ve siyasi parti temsilcilerinin ardından söz alan Karabük Valisi Cemalettin Sevim ise, şehrin sorunlarının çözümsüz olmadığını belirterek, "Elle ele, gönül gönüle verdiğimiz sürece aşamayacağımız ve çözemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur. Atılan bu adım, Karabük’ün daha ileriye gitmesi için büyük bir oluşumdur. Bu oluşumla birlikte iş adamlarımızın da desteklerini alarak en büyük arzumuz olan üniversite kurulması, hayallerimizin ötesine geçecektir" dedi.
Yapılan şehir meclisi toplantısında oluşturulacak olan sekreteryanın işçi, emekli, basın ve emek platformunun birer üyelerinden oluşarak belirlenmesi kararı alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 13:48:29
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 13:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?