18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Uyuşturucuya geçit yok

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde uyuşturucuya geçit vermiyor.


Karabük Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Karabük ve Safranbolu'da yaptıkları operasyonla 259 kök hint keneviri, 4 adet hint keneviri tohumu ve 28 gram kubar esrar ele geçirdi, 10 kişiyi de yakaladı.

Uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen D.K.,. Y.T. ve T.K. isimli şahısları yakalayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, şahıslarla birlikte 4 adet hint keneviri tohumu ele geçirdi. Yakalanan şahıslar çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı.


İlk operasyonda, uyuşturucu madde kullanmaktan yakalanan ve savcılık tarafından serbest bırakılan Y.T., dün gece yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tekrar yakalandı.


Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün gece takibe aldığı 06 ELM 01 plakalı aracı Beşbinevler mezarlığı yolunda kıstırdı. Polislerden kaçmaya çalışan aracı ele geçiren ekipler araçta bulunan M.Y., O.Ö., U.A. ve Y.T. ile birlikte 28 gram kubar esrar ele geçirdi.
24 saat içinde 3. operasyonu Safranbolu ilçesinde yapan ekipler burada bir evin çatısında saksı içinde ve bahçesinde toplam 259 kök hint keneviri ele geçirdi. Sabaha karşı saat 07:30 sıralarında yapılan operasyonda S.Ö., İ.K. ve S.B. isimli şahıslar yakalandı. Ekiplerin 24 saat içerisinde aralıksız olarak yaptıkları 3 ayrı operasyonda 28 gram kubar esrar, hint keneviri tohumu ve saksılarda yetiştirilmiş 250 kök hint keneviri ele geçirildi.


Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmaktan gözaltına alınan 4 kişi Karabük Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 17:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur akkaya IP: 78.169.179.xxx Tarih : 6.05.2008 20:40:14

KARABÜK TEŞKİLATINA BEN ANKARADA OTURMAKTADA DA OLSAM SİZİN YAPTIĞINIZ BU BASKINLAR BİZİ MUTLU EDİYOR BU TÜR ŞEYLERE İZİN WERMEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BASARILARINIZIN DEWAMINI DİLERİM