18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Aksoy'u ziyaret etti

Vali Nurullah Çakır, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Safranbolu Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.


Ziyaret nedeniyle kısa bir açıklama yapan Vali Nurullah Çakır, yeni göreve gelen Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Allah güzel kentimiz Safranbolu'ya, güzel hizmetler nasip etsin. İnsanlığın ortak mirası ülkemizin, Anadolu'muzun geleneksel Türk mimarimizin ve ev yaşantımızın değerlerine sahip Safranbolu gibi bir yerde Belediye Başkanlığını halkımızın bu güzel takdiri ile beraber elde etmiş olmak benim açımdan burada görev yapan arkadaşlarımız için bir onur kaynağı olmalıdır. Bu kente, halka hizmet ederek, buranın bu değerlerini buradaki insanlarla yaşayan, aynı değerleri paylaşan insanlarla beraber kenti yöneterek güzel sonuçlar elde etmek, mutlu olduğunuz bir güç kaynağı olacaktır. Şahsınızda tüm Safranbolu halkını selamlarken hayırlı uğurlu olsun diyorum, başarılar diliyorum. Dünü de kucaklayacaksınız, bu günü de, yarını da. Safranbolu'ya hizmeti geçmiş olan tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Vali Nurullah Çakır Safranbolu Belediyesinin organizasyonu olan Ulusal ve Uluslararası basın temsilcilerinin Safranbolu'da buluşturulmasıyla ilgili Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'a teşekkür ederek organizasyonun önemine de değindi. Vali Nurullah Çakır "Hafta sonu doğru bir yöntemle, güzel bir organizasyon yaptığınız için sizleri kutluyorum. Çok hızlı ve doğru hareket etmek gerekiyor. Hafta sonu yabancı misyon temsilcilerimizin, gazetecileri ile beraber ortak bir program ile kamuoyunda, dünyada etkili olabilecek yazarların, sanatçıların medya mensuplarının Safranbolu'da misafir edilmesi doğru bir yöntem. Çiçeği burnunda bir Belediye Başkanı olarak sizleri hafta sonunda yapmış olduğunuz etkinlikten dolayı kutluyorum, başarılar diliyorum" diye kaydetti.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Atalarımızdan miras olarak kalan güzel Safranbolu'muza hizmet etme şerefini değerli halkımız bize bahşettiği, bize verdiği ve böyle bir görevle bizi ödevlendirdiği için son derece mesudum. Aynı zamanda da sorumluluk bilincimin sonuna kadar farkında olduğumu da biliyorum. Çünkü yüzyıllar boyunca barışın sembolü olmuş medeniyetin eşiği olmuş Anadolu'muzun bu güzel beldesinde kent ölçeğinde bütünüyle korunan UNESCO'nun koruma altına aldığı bir kentte Belediye Başkanı olmak, Şehri-emin vasfına sahip olmak çok büyük bir sorumluluk gerektiriyor bunun farkındayım. Safranbolu'yu daha ileriye taşıyabilmek adına güzellikleri Safranbolu'muzla beraber geleceğe aktarabilmek adına üstlenmiş olduğum misyonu inanıyorum ki sizlerin destekleri ve katkısı ile ileriye taşıma adına gereken tüm görevleri gücümüzün yettiği nispetçe yapmaya hazırım. Bu noktada gerek bilgi birikimimiz gerekse projelerimizi uygulama sürecinde de daha ileriye götürmek için çalışacağız. Karabük'ümüzün tüm ilçeleri ve merkezi ile beraber koordinasyonlu bir şekilde çalışabileceğimizi beyan etmek istiyorum. Gerek Karabük Gerekse Batı Karadeniz anlamında birçok birlikteliklerimiz var. Sizlerle beraber sorumluluğumuzun bilincinde koordinasyonlu bir şekilde çalışma istek ve arzularımızı iletmek istiyorum Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?