18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Çakır ilçe gezilerinde

Karabük Valisi Nurullah Çakır ilçe ziyaretlerine başlayarak ilk gezisini Yenice ilçesine gerçekleştirdi.


Karabük Valisi Nurullah Çakır'ı Yenice Hükümet Konağı önünde Vali Yardımcısı Yenice Kaymakam Vekili Halil Canavar, Belediye Başkanı Mustafa Akay, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Vali Çakır, öncelikle kendisini Hükümet Konağı önünde karşılayan halka hitaben kısa bir konuşma yaptı. Çakır, konuşmasında Yenice'nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra Kaymakamlık makamına gelen Vali Çakır burada Vali Yardımcısı Halil Canavar'dan Yenice ilçesi ile ilgili brifig aldı. Yenice İlçe Tarım Müdüründen sorduğu sorulara tam yanıt alamayan Vali Çakır, "Bizim için yapılan çalışmaların kesin verileri önemli.

Verileri görmemiz gerek ki ne kadar başarılıyız, neler yapılmış, neler yapabiliriz bunları ölçelim" dedi.


Tüm daire müdürlerinden özverili ve daha heyecanlı çalışma beklediğini belirten Vali Çakır, yapılacak, sorgulanacak, istatistiki çalışmalar yapılacak bir çok konu olduğunu kaydetti. Yenice Kaymakamlığının ardından Yenice Belediyesine geçen Vali Çakır, Yenice Belediyesi giriş katında bulunan Ana Çocuk Sağlığı Merkezini de gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ardından Belediye Başkanlığına geçen Vali Çakır, Yenice Belediye Başkanı Mustafa Akay'dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vali Çakır sırasıyla okullarda incelemede bulunurken, Yenice Belediyesinin ardından Yortan Beldesine geçerek burada Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki'den bilgiler aldı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 18:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?