18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Çakır Milli Takımı ziyaret etti

Vali Nurullah Çakır Ovacık Kamp Eğitim ve Sporcu Merkezi'nde kamp çalışmalarını sürdüren Türkiye Halter Milli Takımı'nı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.


Türkiye Halter A Milli Takımı 4-12 Nisan tarihlerinde Bükreş'te düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için kamp çalışmasını Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde yapıyor. 1 Nisan 2009'a kadar sürecek kamp çalışmasına 15 sporcu katılıyor. Çalışmaları izlemek, sporculara moral vermek ve başarılar dilemek üzere Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, milli takım sporcularına Safranbolu Lokumu ikram etti. Ziyarette açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Sunay Bulut, "Olimpiyattan sonra ilk ciddi sınavımızı, Avrupa Şampiyonası'nda vereceğiz. Daha sonra Akdeniz Oyunları. Uzun bir hazırlık döneminden sonra asıl hedefimiz Antalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda iyi dereceler alıp 2012 yılında yapılacak olimpiyatlarda ismimizi duyurmak" dedi.
Haltercilerden takım kaptanı Bünyamin Sudaş ise, "İyi dereceler alarak sporculuk yaşantımı bitirmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası ve diğer şampiyonalarda madalya almak istiyorum" diye konuştu.


Vali Nurullah Çakır ise Halter Milli Takımını Karabük'te dolayıysa Ovacık'ta görmekten ve konuk etmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, "Sizlerin burada kamp çalışmalarını yapmanız bizleri sevindirmiştir. Umuyorum ki burada başarılı bir kamp süreci geçireceksiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Avrupa şampiyonasında çok iyi başarılar alacağınıza inanıyoruz. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.
Vali Nurullah Çakır Halter Milli Takımını ziyaretinin ardından, İşitme Engelliler Federasyonunca düzenlenen Dil Kursu'na katılan kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
Vali Nurullah Çakır daha sonra akşam yemeğinde Halter A Milli Takımı ve İşitme Engelliler Federasyonu Dil Kursu öğrenci ve yöneticileri ile bir araya geldi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?