18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Çakır Ovacık'ta

Karabük Valisi Nurullah Çakır, Ovacık ilçesinde inşaatı devam eden spor lisesi ek yurt binası ile E-80 karayoluna bağlanan sırt yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyareti sırasında ilk olarak Ovacık Spor lisesi ek yurt binasında incelemelerde bulunan Vali Çakır, çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Bu yıl spor lisesine 112 erkek ve 32 kız öğrencinin başvuru yaptığını söyleyen Vali Çakır, " Spor lisemize ek yapılan yurdun inşaatı ve E-80'e bağlanan sırt yol çalışmalarını görmek için geldim. Spor lisesi Karabük için büyük bir olguydu. Açıldığı günden bugüne yataklı kapasitesi ihtiyacı doydu.

Eğitim ilk yarısında kapasitesi yüzde yüze yakın olan bir bölümü olarak hizmete alınmasını planlıyoruz. Önümüzdeki yıllara tamamen hazır olacak. Yanına yapılacak alternatif spor salonları için çalışmaları önümüzdeki yıl çözmeyi hedefleyeceğiz. Ovacık'ta kurulu bulunan Sporcu Eğitim kompleksi ile önümüzdeki yıllar buralar tamamen sportif faaliyetler için cazibe merkezleri haline gelecektir" dedi.

Vali Nurullah Çakır buradaki incelemesinin ardından E-80 karayoluna bağlanan sırt yolunda karayolları ekiplerinin genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 14:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?