18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Çakır'dan Emniyet'e ziyaret

Vali Nurullah Çakır, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'i ziyaret ederek hem görevinde başarı diledi hem de brifing aldı.


Vali Çakır, ziyarette İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temelinin atılması için 2009 yılı hedef olarak belirlendi. Vali Nurullah Çakır brifing öncesi gazetecilere ziyareti ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, "Karabük'te ki görevine yeni başlayan Emniyet Müdürümüze hem hoş geldin hem de brifing almak için ziyarette bulunuyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz kentimizde halkımızın huzurlu bir şekilde yaşaması için güzel hizmetler yapıyor.

Klasik görevlerini yerine getirirken, teknolojiyi de kullanarak hizmetlerini yerine getirmektedir. Sosyal detayları da göz önünde bulundurarak; suça meyilli insanları bundan vazgeçirecek enstrümanları da uygulamaya koymalıdır. Özel iletişimi kuracak, özel ekipleri kurulması ve farklı yöntemlerin kurulması gerekmektedir. Karabük halkının her zaman devletinin yanında ve emniyetin görevini yerine getirmesine yardımcı olduğunu söylemek istiyorum. Bundan duyduğum memnuniyeti de ifade etmek isterim. Polis arkadaşlarımıza da seslenmek istiyorum.

Hepimizin problemleri olabilir. Devletimizin şefkatli elini ve demokrasiyi vatandaşımıza yansıtmalıyız. Vatandaşa, vatandaş gibi davranmalıyız. Hizmet içi eğitim faaliyetlerimiz ile bizim toplumumuzdan çıkan arkadaşlarımızı en iyi duruma getirmek için çalışacağız. Kamu görevlilerimizde bu görevlerini yerine getirirken basınımızda her zaman destek olmuştur. Önümüzde ki günlerde MOBESE sistemi devreye girecek. Emniyet Müdürlüğümüzün yeni bina ihtiyacı da var. Yeni şehir olan Karabük'te Emniyet binamızda Safranbolu yolu üzerinde ki yeri için 2009 yılında temelini İnşallah hep birlikte atarız. İstanbul tecrübesi olan Emniyet Müdürümüzün Karabük için faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrı bir vizyon getireceğine inanıyorum. Devletimizin şefkatli yüzünü vatandaşımıza göstereceğiz. Bizde idareci olarak sevk ve idare görevine yerine getireceğiz" dedi.
Vali Nurullah Çakır'ın açıklamasının ardından, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Karabük'te yaşanan Asayiş ve diğer olaylar ile ilgili basına kapalı olarak brifing verdi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 16:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?