18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Can Direkçi, görevine başladı

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Karabük'e atanan Can Direkçi, görevine başladı. 

Vali Can Direkçi, Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle karşılandı. Direkçi'yi karşılama töreninde, kaymakamların yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile Daire Müdürleri hazır bulundu. Protokol karşılamasının ardından Vali Direkçi kendisini görmeye gelen vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Karabük Valisi Can Direkçi törenin ardından kendisini karşılamaya gelen Karabük protokolüne hitaben yaptığı konuşmada, "Karabük'ün sorunlarına çözüm bulma yolunda birlikte güzel işler yaparız. Ben takım oyununa inanan bir insanım. Çalışma anlayışım, çalışma felsefem bugüne kadar bu olmuştur. Yaklaşık 25 yıllık meslek hayatımda hep ben değil biz dedim. Karabük'te de aynı anlayışla çalışacağız. Hep birlikte el ele vereceğiz" dedi. 

Daha sonra makamına geçerek burada da basın toplantısı düzenleyen Direkçi, "Karabük'ün sahip olduğu sanayisi, ormanları, tarihi ve kültürel değerleri, coğrafi zenginlikleri ve en önemlisi çalışkan insanları ile son derece önemli bir potansiyeli olduğunun ve bunun en iyi şekilde değerlendirilmeye çalışıldığının bilincindeyim. Bize düşen kararlı, hızlı bir çalışma temposu ile ve çalışma arkadaşlarımla bir ekip ruhu içerisinde, yürütülen hizmet ve faaliyetleri her geçen gün daha ileri bir seviyeye ulaştırmanın gayreti içerisinde olmakdır. Yetki ve imkanlarımızı daima en doğru ve en iyi şekilde kullanmaya çalışarak, toplumu daha ileriye götürecek, bireyleri daha mutlu ve müreffeh kılacak yolları bulmaya çalışacağız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 19:21:08
Güncelleme :11 Ekim 2006 Çarşamba 20:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fehmi AKSAKALOĞLU IP: 85.96.95.xxx Tarih : 11.10.2006 20:54:12
Sn.Vali Karabük için hayırlı olsun.Yeniliklere doğru güzel günlere.