18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali Direkçi'den okul gezisi

Karabük Valisi Can Direkçi, "Eğitime Yüzde 100 Destek" Kampanyası çerçevesinde, hayırsever işadamı Mustafa Sıtkı Antepoğlu tarafından, Safranbolu İlçesi'nde yaptırılan İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu. 

İşadamı Mustafa Sıtkı Antepooğlu'nun adını taşıyan okulu ziyaretinde bir grup öğrenci tarafından karşılanan Karabük Valisi Can Direkçi'ye, Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük, İl Genel Meclisi Başkanı Burhan Gümüş, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Mustafa Aynacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat Türkan da eşlik etti. 

Okulun genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Can Direkçi, başta hayırsever işadamı Mustafa Sıtkı Antepoğlu'na böyle güzel bir eser yaptırdığından dolayı teşekkür etti. Direkçi, "Hemşehrimizin böyle güzel bir okul yaptırması bizleri oldukça mutlu etti. Bu noksan olan dersliklerimiz için bir örnektir ve inşallah devamı gelecektir" dedi. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Direkçi, öğrencilerden okullarının kıymetini bilmesini istedi. 

Safranbolu'da Hayırsever İşadamı Mustafa Sıtkı Antepoğlu tarafından "Eğitime Yüzde 100 Destek" Kampanyası çerçevesinde yaptırılan okul, 8 derslik, 1 bilgi teknolojisi sınıfı, 1 fen bilgisi laboratuarı, 4 anasınıfı, 1 çok amaçlı eğitim sınıfından oluşuyor.
iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 14:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?