18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali soyulan PTT şubesini inceledi

Karabük Valisi Nurullah Çakır, dün gece yarısı soyulan Karabük PTT Şubesi'ne gidip incelemelerde bulundu.


Karabük Emniyet Müdürlüğü'nün yaklaşık 500 metre uzağındaki PTT Karabük Başmüdürlüğü'ne dün gece giren kimliği belirsiz hırsızlar kasadaki miktarı belirlenmeye çalışılan 80 bin TL çaldı.

PTT şubesinin soyulduğu haberini alan Karabük Valisi Nurullah Çakır da, PTT Başmüdürü Mustafa Beşli'yi ziyaret ederek olayla ilgili bilgi aldı.
PTT Şubesi'nde incelemelerde bulunan Vali Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülke çapında diğer PTT şubelerinde olduğu gibi dün gece itibari ile Karabük PTT şubesinde de müessif olay yaşandı. Hırsızların profesyonel olduğunu düşünüyoruz. İncelemeler teknik ekiplerce yapılıyor. Ben geçmiş olsun diyorum.

Güvenlik güçlerimiz ve bundan sonra da yargısal sürecinde Türkiye'nin diğer yerlerinde yapılanlarla beraber organizeli bir çalışma yapılarak bir sonuca gidilmesini umut ediyoruz. Şansımız burada çokyüklü bir meblağın olmayışıdır" dedi. Neticede bir hırsızlık olayı olduğunu anlatan Çakır, şöyle konuştu: "Azı da çoğu da müessiftir. Arkadaşlarımızda sayımlarına devam ediyor. Bundan sonra bu anlamda hem güvenliği hem de dikkatleri artırarak başka bir olaya meydan verdirmemek bütün arzumuzdur."
İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise yaptığı açıklamada, "Delilleri topluyoruz. En kısa sürede yakalayacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 17:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?