18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali sporcuları ziyaret etti

Vali Nurullah Çakır Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kamp çalışmalarını sürdüren Türkiye Boks Milli Takımı ve Batı Karadeniz Futbol Kızlar İl Karması Şenliği için Ovacık'a gelen kız futbol takımlarını antrenman çalışmaları sırasında ziyaret etti.

Vali Nurullah Çakır, Türkiye Boks Milli Takımını kamp çalışmalarını yaptığı Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde ziyaret etti. Burada sporcularla yakından ilgilenen Vali Nurullah Çakır, teknik ekip ve sporculardan kap çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Türkiye'nin sporun bir çok branşında dünyada önemli başarılar elde ettiğini belirten Vali Nurullah Çakır, "Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi bu anlamda sporcularımıza çok güzel imkanlar sunmaktadır. Burada kamp çalışmaları yapan Halter Milli Takımımızın Avrupa'da aldığı başarılar ortadadır. Sizlerde burada yapmış olduğunu çalışmalarla üstün başarılar elde edeceksiniz. Ben hepinize başarılar diliyorum. Sizlerle tüm Türkiye ve özellikle de Karabük'lüler olarak bizler gurur duyuyoruz" dedi. Vali Nurullah Çakır daha sonra sporculara ve teknik ekibe Safranbolu Lokumu ikram etti.

Batı Karadeniz Futbol Kızlar İl Karması Şenliği için Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezine gelen Bartın, Çankırı, Zonguldak, Karabük, Bolu ve Düzce illerinden gelen kız futbol takımlarını da ziyaret eden Çakır, burada takımların futbol maçlarını izleyerek sporcularla bir süre sohbet etme imkanı buldu. Burada turnuvaya katılan takımlardan bugün doğum günü olan iki kız öğrencinin doğum gününü kutlayan Vali Nurullah Çakır, onlara bir doğum günü pastası hazırlattı. Vali Çakır doğum günlerini kutlayarak sporculara çeşitli hediyeler verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 18:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?