18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali'de süper Loto oynadı

12 haftadır devreden ve inanılmaz boyutlara ulaşan Süper Loto çılgınlığına Karabük Valisi Nurullah Çakır da katılarak 18 kolon satın aldı.


Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen ve 12 haftadır 6 bilen çıkmadığı için sürekli devredilen ve bu hafta 50 milyon TL'yi bulması beklenen Süper Loto oyunu çılgınlığı, Karabük Valisi Nurullah Çakır'ı da sardı.
Karabük Valisi Çakır, Safranbolu ilçesi tarihi bölgede eşiyle dolaştığı sırada yol üzerinde rastladığı seyyar Süper Loto oyunu satıcısından hazır makine tarafından oynanmış 18 kolon satın aldı. Vali Çakır, aldığı kolonlar karşılığında 20 TL ödedi. Vali Çakır yaptığı açıklamada, ikramiyenin çok yükseldiğini söyledi. Süper Loto'nun ihtiyacı olan birisine çıkmasını isteyen Vali Çakır, şöyle konuştu: "Şans oyunları sayesinde sadece vatandaşlarımız para kazanmıyor ayrıca devletimize de eğitim başta olmak üzere milyonlarca gelir sağlıyor. Bende hazır oynanmış kolonlardan aldım, eğer bana çıkarsa her Türk vatandaşının yaptığı gibi ihtiyacımız dışındakileri çeşitli hayır kurumlarına ve yuvalarımıza bağışlarım."

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?