18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vali'den Eflani'de inceleme

VALİ NURULLAH ÇAKIR KAR YAĞIŞININ YOĞUN OLDUĞU EFLANİ'DE İNCELEMELER YAPTI

Karabük Valisi Nurullah Çakır kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının yoğun olduğu Eflani ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Eflani ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığa giden Vali Nurullah Çakır burada Kaymakam Ali Öner, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Kaymakamlıkta ilçenin genel sorunları, karla mücadele ve KÖYDES çalışmaları ile ilgili Kaymakam Ali Öner'den bilgiler alan Vali Nurullah Çakır, en çok kar yağışının Eflani İlçesinde olduğunu, kapalı olan köy yollarının açılması konusunda ekiplerin azami gayretle çalıştıklarını, gerekirse takviye olarak ekip gönderebileceklerini, belediyenin de karla mücadele konusundaki çalışmalarına Özel İdare olarak destek verebileceklerini, ihtiyaç olduğu takdirde mazot konusunda yardımcı olabileceklerini ifade etti.

Vali Çakır ayrıca, Cember Bezi atölyesinin düzenli olarak işlediğini ve kursiyerlerin özveri ile burada çalıştıklarını, eğitim alanında ilçede bulunan anasınıflarının doluluk oranının yüzde 96 olduğunu ve şu anda 107 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti.

Kaymakamlık ziyareti sırasında vatandaşların köy yolları konusundaki sorunlarını dinleyen Vali Çakır, sıkıntıların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını, yağışlara bağlı olarak kapanan köy yollarının en kısa sürede açılacağını belirtti. Vali Nurullah Çakır, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kaymakam Ali Öner ve Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile birlikte yol açma çalışmalarının yapıldığı köy yollarında incelemelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 13:36:01
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 13:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?