23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Vali'den okullara hijyen uyarısı

VALİ'DEN OKULLARA HİJYEN UYARISI

Karabük Valisi Nurullah Çakır, Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi ve 5000 Evler Cumhuriyet Lisesinde incelemelerde bulundu.

Vali Nurullah Çakır, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler ile birlikte Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi ve 5000 Evler Cumhuriyet Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Özellikle okul kantinlerini denetleyen Vali Nurullah Çakır, idarecilerin ve kantin yöneticilerinin hijyen kurullarına uymalarını istedi. Kantindeki gıda maddelerinin son kullanım tarihlerine de bakan Vali Nurullah Çakır, "Geleceğimizin teminatı yavrularımızın, sağlıklı ortamlarda eğitim ve öğretim görmelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda herkes hijyen kurallarına dikkat etmelidir" dedi.

Vali Nurullah Çakır, ayrıca her iki okulda da öğretmenler ile bir araya gelerek sorunları dinledi.

Vali Çakır, Cumhuriyet Lisesi Bileşim Odası'nda gördüğü manzaradan ise çok memnun kaldı. Duvarlarda geçmiş yıllarda öğrenim gören öğrencilerin başarılı resim çalışmalarının sergilenmesinin güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Vali Çakır, bu resimlerin bir kitapta toplanabileceğini, gerekirse kendilerinin de Valilik olarak buna destek verebileceklerini ifade etti.

VALİ'DEN OKULLARA HİJYEN UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 15:46:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 16:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?