18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Validen sürücülere uyarı

Vali Nurullah Çakır köy gezileri kapsamında Eskipazar'ın Doğancılar, Karaören ve Hanköy köylerinde incelemelerde bulundu.

Vali Nurullah Çakır'a incelemeleri sırasında Eskipazar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, İl Bayındırlık Müdürü Halil İbrahim Köse eşlik etti.


İlk olarak Karaören Köyü Çay Mahallesi'ne giden Vali Nurullah Çakır ve beraberindekiler, burada Eskipazar Kaymakamlığı ve Köy halkının destekleri ile ihtiyaç sahibi Mustafa Yasav için yapılan evi gezdiler. Vali Nurullah Çakır da iki çocuk sahibi Mustafa Yasav'ın ihtiyacı olan buzdolabı ve çocuk yataklarını karşılama sözü verdi. Daha sonra Doğancılar köyüne geçen Vali Nurullah Çakır burada bir süre köy halkının sorunlarını dinledi.

Buradan Hanköy'e geçen Vali Nurullah Çakır ve beraberindekiler burada Hanköy Yörük Üçevler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Nurullah Çakır, öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti. Okul ziyareti sırasında bir açıklama yapan Vali Çakır, özellikle sürücülere seslenerek "Bilindiği gibi Cuma günü okullarımızda son ders zili çalacak.

Yıl boyu eğitim ve öğretimlerini sürdüren yavrularımız tatilin verdiği sevinçle kendilerini sokaklara atacaklar, bisiklete binecekler, oyunlar oynayacaklar. Benim özellikle sürücülerden bu konuda bir ricam var. Lütfen çocuklarımızın bu tatilini üzücü olayla sarsmayalım. Sokak aralarında olsun, şehir içi trafikte olsun her an önümüze bir çocuk çıkabileceğini düşünerek temkinli ve yavaş seyir edelim. Hem çocuklarımız, hem veliler olarak güzel ve huzurlu bir tatil geçirelim" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 19:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?