18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vergili'nin mahalle toplantıları sürüyor

BAŞKAN VERGİLİ'NİN MAHALLE TOPLANTILARI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili son olarak Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev toplantısının ardından şimdi de Esentepe Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Vergili'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Ezgi Töre Gündüz ve Esentepe Yeşil Mahalle Muhtarı Cemal Delibasan'da katıldı. Mahallelerde düzenlediği toplantılarla vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek, yapılacak olan hizmetleri de bu istekler doğrultusunda gerçekleştirmeyi hedefleyen Başkan Vergili Esentepe Yeşil Camii toplantı salonunda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kalabalık bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinleri mahallelerine park yapılması konusunda Başkan Vergili'den talepte bulundu.

Mahalle sakinleri adına söz alan Esentepe Yeşil Mahalle Muhtarı Cemal Delibasan Başkan Vergili'nin yaptıracağı 16 derslik okulun mahallelerinde yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Başkanımızın hem Belediye Başkanı hem de iş adamı loarak mahallemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı mahalle halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini bizzat kendisi not alan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise park yapımı ile ilgili yer arayışlarının sürdüğünü ifade ederek "Mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını biliyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta itibari ile mahallemizde yapacağımız çalışmalara hız kazandıracağız. Ayrıca Esentepe Salı pazarı için proje hazırlık çalışmalarına da hız kazandırdık. Buraya yapacağımız Pazar Yenimahalle de bulunan Salı pazarı ve Cuma pazarı kalitesinde olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:35:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?