18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yağmur altında antreman

KARABÜKSPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI YAĞMUR ALTINDA SÜRDÜRDÜ

Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında lider Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çamlık Tesisleri'nde Teknik Direktörü Yücel İldiz gözetiminde yağmur altında gerçekleştirilen çalışmalar günde çift idman ile fizik ve kondisyon ağırlıklı geçti. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Uzun süredir devam eden sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Mehmet Çoğum, yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı kaldığını hatırlatarak, "Lige verilen 2 haftalık arayı çok iyi değerlendirerek, kendimi toparlayıp takım için en faydalı hale gelmeye çalışacağım. Önümüzde Bursaspor maçı var ve o maça çok iyi hazırlanıp oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Bursa deplasmanının her takım için çok olduğunu da ifade eden Çoğum, "Bizim için zorlu bir deplasman olacak. Sonuçta maçlarda iyi konsantre olan ve iyi hazırlanan her maçı kazanabiliyor. Bizde kazanmak için çok iyi hazırlanıp, Bursa'dan galip dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Karabükspor takım kaptanı olan ve Bursaspor altyapısından yetişen Bülent Bal ise, "Gerçekten zorlu bir karşılaşmaya gideceğiz. Bursa bu ligin şuan lideri ve şampiyonluğa oynayan bir takımla oynayacağız. Galatasaray maçından aldığımız galibiyetin morali ile çalışmalarımıza başladık. İyi bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa zorlu bir deplasman olacak ama bizimde iyi bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmek açısından puan veya puanlarla dönebileceğimiz bir maç. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Çıkışımızı devam ettirmek için istediğimizi alıp geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kendisinin Bursaspor'un alt yapısından yetiştiğini ve yıllardır formasını giydiğini de anlatan Bal, "Şuan Karabükspor forması altında mücadele ediyorum. Biz elimizden gelen mücadelenin en iyisini vereceğiz. Zor maç ama biz zor maçları kolaya çevirmesini bilen bir takımız" yorumunu yaptı.

Diğer yandan takımda Emmanuel Emenike izinli olduğu için idmanda yer almazken fıtık ameliyatı olan Murat Selvi 2 hafta aradan sonra takımdan ayrı olarak düz koşu yapmaya başladı.

Kardemir Karabükspor kulüp doktoru Kürşat Yılmaz, yaklaşan kış ayı nedeniyle tüm takım oyuncularına grip aşısı yapıldığını söyleyerek, "Galatasaray maçında kaleci Tomiç'in ayak üst adalesinde küçük bir ödem oluştu. Gerek tetkikler yapıldı. Şuan fizik tedavi ve güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Yine aynı maçta Muhammet Özdin'in ayak arka adalesinde minimal bir yırtık meydana geldi. Bu oyuncumuzun da tedavisi sürüyor. Her iki oyuncuda hafta başından itibaren takımla çalışmaya başlayacak. Diğer yandan

Milli maç arası bizim için büyük avantaj oldu. Bursa maçına kadar tüm sakat oyuncularımızı toparlarız diye düşünüyorum. Bursa maçına kadar bir aksilik olmazsa takımdaki sakat oyuncularımız hazır hale getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

KARABÜKSPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI YAĞMUR ALTINDA SÜRDÜRDÜ
KARABÜKSPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI YAĞMUR ALTINDA SÜRDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 12:56:01
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 16:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?