18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yardım sevenlere plaket

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karabük Şube Başkanlığı tarafından, derneğe ayni ve maddi yardım yapanlara törenle plaket verildi.

Törene Vali Can Direkçi, Eşi Aysen Direkçi, İl Dernekler Müdürü Hayrettin İpekoğlu, Hikmet Şeyhoğlu, Dernek Başkanı Hürmet Özdemir ve Dernek Üyeleri katıldılar.

Törende konuşan Vali Can Direkçi, "Yardım Sevenler Derneği'nin Karabük'te gerçekleştirdiği son derece yararlı çalışmalar her türlü takdirin üstündedir. Bunu yakından izliyoruz. Yürütülen bu gayretler çok kıymetli Karabük halkının teveccühü ile bugünlere kadar getirilmiştir. Ben, eşim ve Valilik olarak her zaman yanınızda olmaya çalışıyoruz. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Can Direkçi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karabük Şube Başkanı Hürmet Özdemir'e başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

Direkçi bugüne kadar Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karabük Şube Başkanlığına ayni ve maddi yardımda bulunan Erkan Erhal'e Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Merkezinden gönderilen plaketi verdi. Hemen ardından Vali Can Direkçi'nin eşi Aysen Direkçi ise Eczacı Leyla Natıroğlu' na plaketini takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 13:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?