18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yaşlı çift az daha ölüyordu

Karabük'te bir evde sabah saatlerinde elektrikli battaniyeden çıkan yangın korkuya neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Okul Sokak'ta Sadık Bakır'a ait tek katlı evde sabah saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. Komşularının itfaiyeye haber vermesi sonrası olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye araçları çıkan yangını büyümeden söndürdü. Çıkan yangının havanın soğuk olmasından dolayı yaşlı çiftin kullandığı elektrikli battaniyeden çıktığı tespit edildi.

Yaşlı çiftin kızlarının olayı fark etmesi sonrası anne ve babası ile özürlü kardeşini dışarıya çıkarttığı öğrenilirken, yangında Sadık Bakır'ın ayaklarında elektrik çarpması nedeniyle yanıklar meydana geldi. Sadık Bakır olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, eşi ise sivil polis otosu ile hastaneye gönderildi. Yangın sonrası Hatice Bakır göz yaşlarına boğulurken, soğukta dışarıda üşüyen yaşlı çifti, polisler ekip otosuna bindirerek ısıtmaya çalıştı.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 16:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erva erduygu IP: 85.104.141.xxx Tarih : 21.11.2008 22:00:43

ben bu amcaları tanıyorum bizim mahallede oturuyorlar o yaşlı çift benide çok severler allah korumuş iyiki ölmemişler allah kolaylık versin...