18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yaşlı kadına darp ve dasp

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde yaşlı bir kadının evine giren kar maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, kadını darp ederek kolundaki bilezikleri çaldı.


Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı, kar maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, Bostanbükü köyü Karşıyaka mahallesinde tek katlı evde oturan Azime Demir (83) isimli yaşlı kadının evine girdi. Şahıslar tarafından darp edilen yaşlı kadın, bayılarak yere yığıldı. Yaşlı kadının 3 bileziğini alan şahıslar ise kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde yeğeni Gülizar Şentürk tarafından evinde yerde yatar vaziyette bulunan Azime Demir, olay yerine çağrılan ambulansı ile Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yaşadıklarını korku içinde anlatan Azime Demir, "Gece saat 23.00-24.00 civarında evin mutfak kapısında iki kişinin dikildiğini gördüm. 'Kimsiniz' diye seslendim ama cevap vermediler, saklandılar. Kapıya doğru ilerlediğim sırada yüzlerinde maske olan 2 kişi, üzerine atlayarak boğazımı sıkıp yere yıktılar. Biri koluma, biri de boğazıma sarılıp vurdular. Ondan sonra ben bayılmışım. Sabah kalktığımda kolumdaki 3 bileziğimi almışlar. Sabah üstüm filan hep su dökülmüş. Beni öldü diye bırakıp kaçmışlar"dedi.


Teyzesini evde bulan Gülizar Şentürk ise, "Eve geldiğimde teyzem yerde yatıyordu. Önce ne olduğunu anlamadım. Evin karıştırıldığını gördüm. Daha sonra kolundaki bileziklerin olmadığını görünce, hırsızlık olduğunu anladım. Hemen muhtarı ve jandarmayı aradım" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 20:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?