23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Yeni Emniyet Müdürü başladı

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

İl Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin geçtiğimiz hafta çıkan kararname ile merkeze alınmasından sonra Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Turan Temel Karabük'te görevine başladı.

Karabük'e gelen Emniyet Müdürü Temel, Müdür Yardımcıları Mehmet Arslan ve Mehmet Çalık ile birlikte Şube Müdürleri tarafından Emniyet Müdürlüğü önünde törenle karşılandı. Karşılama sonrası Karabük İl Emniyet Müdürlüğü makamına geçen Ahmet Turan Temel Karabük'ün hizmetinde olduklarını söyledi.

Temel gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Geçen hafta cumartesi günü hükümetin çıkarmış olduğu kararname doğrultusunda Karabük İl Emniyet Müdürü olarak atandım. 1985 yılında akademiden mezun olduktan sonra uzun yıllar akademide görev yaptım. Karabük Emniyet Müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye geldim. Tabi ki hizmet ederken en büyük yardımcımız her yerde olduğu gibi halkımız. Burada basın mensuplarına da büyük görevler düşüyor. Halkımız bizim kollarımız, gözümüz ve ayağımız olacak. Bizde huzur içerisinde bu huzurlu kentte elimizden geldiği kadar halkımıza ve şehrimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Basın mensuplarımızın da en azından bu konuda bizim kadar sorumluğu var. Biz, siz basın mensuplarına hukuk çerçevesinde elimizden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışacağız. Zaman zaman bir araya geleceğiz. Siz basın mensuplarının da üzerinize düşen görevi eksiksiz olarak yapacağınızdan eminim" dedi.

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 18:07:00
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 20:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?