18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yeni evlilere Türk Bayrağı

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, davetli olduğu nikah ve düğün törenlerinde yeni çiftlere Türk Bayrağı hediye ediyor. 

Belediye Başkanı Hüseyin Erer, davetli olduğu düğünlerde damada özel bir çerçeve, geline ise Türk Bayrağı hediye etmeye başladı. Karabük'te ve çevresinde davetli olduğu düğünlere programı müsait olduğu sürece zengin fakir ayrımı yapmadan katılmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Erer, öncelikle genç çiftlerin nikahlarını kıyıyor. Başkan Erer, eşi Asuman Erer ile katıldığı düğünlerde, öncelikle bütün hanım davetlilere gül dağıtarak, onlara verdiği önemi göstererek gönüllerini alıyor. Erer,nikahlarını kıydığı genç çitlerden damada yıllarca saklanabilecek ahşap özel bir resim çerçevesi, geline ise Türk Bayrağı hediye ediyor. 

Başkan Erer, "Bu yıl davetli olduğumuz düğünlerin ve nikah törenlerinin hepsine programımız elverdiği ölçüde katılmaya azami gayret gösteriyoruz. 2007 yılında nikahlarını kıydığımız çiftlere anlamlı ve unutulmaz bir hediye verelim istedik. Anlamlı, unutulmaz ve özel hediyenin, uğruna milyonlarca şehit verdiğimiz ve vermeye de devam edeceğimiz, rengini şehitlerimiz kanlarından alan bayrağımızın olabileceğini düşündük. Bu yıl davetli olduğumuz bütün düğünlerde damat beye maddi değerinin yanısıra manevi değeri de olduğunu düşündüğümüz elemeği göz nuru ahşap bir resim çerçevesi, gelin hanıma ise al bayrağımızı hediye edeceğiz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 15:47:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?