18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yeni yönetim göreve başladı

ÇELİK-İŞ SENDİKASI YENİ YÖNETİMİ GÖREVİNE BAŞLADI

Çelik-İş Sendikası yeni yönetimi mazbatasını alarak göreve başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurulu yapıla Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi'ne seçilen yeni yönetim mazbatalarını alarak göreve başladı.

Sendika binasında düzenlenen törende konuşan Genel Merkez Genel Eğitim Sekreteri Ruhi Ayhan Çelik-İş Sendikası'nın Karabük'ün çeliği ve çimentosu olduğunu söyleyerek, daha önceki yönetimden bayrağı teslim alan yeni yönetimin başarılı olacağına inancının sonsuz olduğunu söyledi.

Ayhan, Genel Kurul öncesi KARDEMİR'de yapılan delege seçimlerinin gayet demokratik bir ortamda yapıldığını, delege seçimi sonrası yapılan Genel kurulunda demokratik bir ortamda geçtiğini belirterek, "Çelik İş Sendikası delege seçimlerinde ve yapılan genel kurulda Demokrasinin ne kadar ileride olduğu görülmüştür. Hatta delege olmayan arkadaşımız bile salona gelerek ben adayım diyebilmiştir. Demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde beş arkadaşımız yeni görevi üstlenmişlerdir. Daha önce bizim birimlerimizde görev yapan beş arkadaşlarımız çok zor bir dönemde göreve talip oldular, seçildiler. Cemiyetçilik, sendikacılık zaten yürek isteyen, fedakarlık isteyen bir iştir. Onlarda bu sorumluluğun farkındalar ve kabul ettiler. Dün bu görevi diğer arkadaşlarımızdan alan yeni şube yönetiminin başarılı olacağına inancım sonsuz. Onlara güveniyor ve inanıyorum, Sendikamızı daha yükseklere çıkartacaklardır. Karabük'ün huzurunu bozan insanlar buradan mağlup olup gideceklerdir" dedi.

Çelik İş Sendikası yeni Şube Başkanı Ulvi Üngören ise, "Bütün şube yönetimi arkadaşlarımızla birlikte yeniden birlik ve beraberliğin tahsisi konusunda çaba sarf edeceğiz. KARDEMİR'de tüm arkadaşlarımız arasında birlik beraberliği yeniden sağlayarak, kucaklaşacağız" diye konuştu.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI YENİ YÖNETİMİ GÖREVİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 18:32:03
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 18:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Ali IP: 81.213.212.xxx Tarih : 24.01.2011 19:59:24

Hayırlı ugurlu olsun,ama degerli kardeşlerimiz yok orada,seçimlerde gögüs geren arkadaşlar nerede cengiz. vesayre