18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yenice Belediye Meclisi toplandı

Karabük'ün Yenice ilçe Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Zeki Çaylı Başkanlığında gerçekleştirdi.


Meclis toplantısına Belediye meclis üyelerinin tamamı katılırken, çok sayıda vatandaş ta toplantıyı takip etti.Yenice Belediye Meclisi'nde toplam 9 madde görüşülüp karara bağlanırken, gündemin merak edilen maddelerinde de oy birliğine yakın kararlar alındı.


Nüfusları az olan merkez ilçeye bağlı Cebeciler ile Derebaşı Mahalleleri oy birliği ile alınan karar doğrultusunda Cebeciler Mahallesi adı altında birleştirildi ve mahalle muhtarı da Muhittin Karaman oldu.
Merkez Mahalle Yirmibeşler halkının dilekçelerini de gündemde görüşen Yenice Belediye Meclisi, Yirmibeşler'in Merkez Mahalleden ayrılarak Yirmibeşler Mahallesi olmasına karar verdi.


Merkez Mahalledeki dışı ahşap kaplı dükkanlarla ve yeni pazaryeri imar planı tadilatıyla ilgili maddeler de İmar Komisyonu'na gönderildi. Yenice Belediye Meclisi'nde 2008 yılı mali yılı kesin hesapları, 2008 yılı faaliyet raporu, belediye mezbahanesinin özelleştirilmesi, garaj amirliği'ne bakmak için sözleşmeli makine teknikeri alınması ve özürlü vatandaşların kullandıkları su ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılması konuları da görüşülüp karara bağlandı.
Belediye Başkanı Zeki Çaylı, meclis toplantısı bitiminde Meclis üyelerine ve salondaki izleyici misafirlere çay ikramında bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 15:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?