18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yılmaz: Bizden daha çok istediler

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz hafta sonu Ordu deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyetinin kendileri için zorlu ve kötü mücadele olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Orduspor karşısında ikinci mağlubiyetini alan Kardemir Karabükspor'un Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, hiçbir hatanın arkasına sığınmadıklarını ancak 34 hafta sonunda gülen tarafın kendileri olacağını ifade ederek, "Ordu maçı öncesi stada gelirken, şehrin her tarafındaki o pankartları, taraftarın yaptığı konvoyları görünce şehir olarak maça kitlenmiş ve futbolculara o azimle sahaya kazanmak için çıktılar. Ne yazık ki, bizden daha çok istediler maçı ve kazandılar.

Skordan ziyade oynadığımız kötü oyun ve mücadeleyi normal ortalamamıza göre daha az yapmamız bizi üzdü. Gerekçeler şu, bu, o gibi birçok mazeret bulabiliriz ama bunların hiçbirinin arkasına sığınmadan orada yenemiyorsan yenilmeyeceksin düsturu ile bir skorla dönmemiz gerekiyordu, ama bunda başarılı olamadık. Futbolda ne yazık ki böyle durumlara her zaman yer var. Ligin 9 haftası bitti ve şimdi içerde peş peşe Buca ve Karşıyaka maçlarımız var. Bu her iki maçtan da mutlak ve mutlak galip geldikten sonra deplasman da muhakkak bir galibiyeti araya sıkıştırmamız lazım.

Dünyada 34 hafta 34 galibiyet yapan bir takım yok. Ama 34. haftanın sonunda gülen tarafın Kardemir Karabükspor olmasını arzu ediyoruz ve istiyoruz. Olması içinde elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 15:01:00
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 17:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?