18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yol çalışmaları tam gaz!

BOSTANBÜKÜ SAFRANBOLU YOLU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Safranbolu ile Bostanbükü köyü arasında yapılan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Safranbolu Kıranköy ile Bostanbükü Mahallesini birbirine bağlayacak ve yine karıt sanayisi ile Safranbolu Sanayisi arasında bir bağlantı olacak yolun çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy bu yol ile ilgili bilgiler vererek 2002 yılından beri talep edilen bu yolun çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Başkan Aksoy açıklamasında şunalrı söyledi:

"Safranbolu'muzun Barış Mahallesi ile Bostanbükü köyü arasında başlattığımız yol çalışmalarımız devam ediyor. 2002 yılından beri bu yol talep edilmekte idi. İnşallah bu sene bu yol tamamlanmış olacak. Çalışmalarımız tamamlandığında Bostanbükü ile Safranbolu arasında direkt bir bağlantı yolu olacak. Sanayilerimiz arasında bir bağlantı yolu olacak ve mesafe oldukça kısalmış olacak. Bizlere bu çalışmalarımızda destek olan ekiplerimize, Devlet Su İşlerine, Köy Hizmetlerine, Bostanbükü Muhtarına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük gayretle çalışıyoruz. Yolumuzun açılışını önümüzdeki yıl yapmayı planlamaktayız. İnşallah memleketimize hayırlı uğurlu olur."

BOSTANBÜKÜ SAFRANBOLU YOLU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 16:29:05
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?