18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Yortan Belediyesi'nde mutlu son

YORTAN BELEDİYESİ'NDE MUTLU SON

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Belde Belediyesi ile Karabük Belediye İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi tamamlandı.

Toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ile Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz arasında, belediye başkanlığı makamında düzenlenen törende imzalandı. Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz görüşmelerin masada sonuçlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Yortan Belediyemizde 8 işçimizi kapsayan bu toplu iş sözleşmesi ile işçilerimize sosyal hak olarak her yıl verilmek üzere 1 ton odun, 15 yevmiye ilave ikramiye ödenmesi kabul edildi. Günlük yevmiyelere ise 4 TL zam ilave edildi. 2 yıllık sözleşmenin işçilerimize belediyemize hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyor Belediye Başkanımız Yılmaz Tiryaki'ye işçilerimiz adına teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ise, "Toplu sözleşme döneminde hem belediyemizin hem de çalışan işçi arkadaşlarımızın şartlarını düşünerek her iki tarafı da memnun etmiş bir kararı aldığımız düşüncesindeyim. Sözleşmenin çalışan arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah bütçe durumları el verdikçe arkadaşlarımızın ücretlerinde ileriki zamanlarda daha iyi gelişmeler olacaktır" dedi.

YORTAN BELEDİYESİ'NDE MUTLU SON
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:12:01
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 13:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?