7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Başsavcı Yiğit, trafik kazasında eşini kaybetti

Sinop'un Boyabat ilçesi yakınlarındaki trafik kazası yapan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, kazada eşini kaybederken, kendisi ve iki çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'in (46) kullandığı özel otomobil, Boyabat yakınlarında, yoldan çıkarak devrildi. Başsavcı Yiğit'in daha önceki görev yeri olan Boyabat'a gittiği ve yollardaki buzlamalardan dolayı kaza yaptığı öğrenildi.

Kazada, araçta bulunan Başsavcı Yiğit'in eşi Oya Yiğit (43) hayatını kaybederken, Başsavcı Yiğit ile çocukları Yavuz ve Sümeyra ağır yaralandı. Boyabat Devlet Hastanesi'ne ait ambulansla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, bacaklarında kırık olduğu tespit edilen Başsavcı Ekrem Yiğit ve oğlu Yavuz'un hastanede tedavilerinin yapıldığı belirtildi. Başsavcı Yiğit'in kızı Sümeyra'nın beyin kanaması geçirdiği ve Ankara'ya sevk edildiği ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 12:10:02
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 12:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?