5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kastamonu'da fuhuş operasyonu

Para karşılığı yabancı uyruklu kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen kişilere yönelik "Leydi" operasyonu başlatan Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, toplam 12 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, para karşılığı 2 erkeğe pazarlandığını belirledikleri yabancı uyruklu kadınları takibe alan ve yakalayan asayiş ekipleri, incelemeyi derinleştirince M.Ç. isimli şahsa ulaştı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın vermiş olduğu izinle şahsın evine operasyon düzenleyen polis, 11 yabancı uyruklu kadınla birlikte M.Ç.'yi gözaltına aldı.

Polisteki sorgularının ardından adliyeye çıkartılan şahıslardan M.Ç. sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, 10 Gürcü uyruklu kadının sınır dışı edileceği, Azeri uyruklu bir kadının ise çifte vatandaşlığı bulunduğu için serbest bırakıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 14:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selim baş IP: 85.102.83.xxx Tarih : 30.12.2007 18:31:00

değerli hemşerilerim bizim memleketimiz cennet diye düşüşnürken bu haberler beni çok üzdü ben 20 yıldır ist.2 yıldır rusyada çalışıp orda yaşayan birisiyim.noolur özümüzü kaybetmeyelim kim olduğumuzu unutma yalım biz kastamonuluların bir ayrıcalığı var ülkemizde ben iyiliksever ve efendi hiçbir yüzkızartıcı olaya karışmayan dobra hemşerilerimi geri istiyorum teşekkürler selim baş