6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Noel operasyonu!

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesinde il merkezi ve 19 ilçedeki iş yerlerinde " Noel" ismini verdiği kaçak içki operasyonu yaptı.

Gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonda 2 bin 500 şişe kaçak içki ele geçirilirken operasyon İstanbul, Ankara, Antalya ve Sinop gibi illere de yayıldı. Kastamonu da yapılan operasyonda 7 şüpheli göz altına alındı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ve Noel" adı verilen operasyonda 80 polis görev aldı

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık olarak bir aydır takip ettiği kaçak viski operasyonu Karabük jandarma ekiplerinin bir aracı durdurup kaçak viski yakalaması üzerine operasyon planlanandan önce başlatıldı.

Kastamonu'da bulunan 2 viski dağıtıcısının depolarına ve il merkezindeki 17 büfeye düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda 2 bin 500 civarında kaçak viski ve votka ele geçirildi. Yapılan operasyon sonucunda polis 7 kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan polis ekipleri gece yarısı Kastamonu'nun Araç ilçesindeki 3 büfeye baskın yaptı. Yapılan baskında 23 şişe kacak viski ele geçirildi. Kaçak içkilerin İstanbul, Antalya, Ankara ve Sinop illerinde de operasyonların başladığı öğrenildi.

Polis yetkilileri yaklaşan yılbaşı öncesinde halkı kaçak içki konusunda halkı uyardı.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 11:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?