5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

'Gazetecilere yemek bitti'

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl’ün eşi Berna Gözlügöl tarafından Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası’nda barınan çocuklar için bir otelin salonunda düzenlenen etkinlikte gazetecilerle garsonlar arasında gerginlik yaşandı.

Valilik Basın bürosu tarafından Vali Gözlügöl’ün eşi Berna Gözlügöl’ün Atherina Otel’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde yuva çocuklarına düzenlediği etkinliğe davet edilen gazeteciler garsonların, ‘Size yemek kalmadı” sözlerine tepki göstererek salonu terk etti.

Haber amaçlı olarak organizasyonu takip etmeye giden gazeteciler şu açıklamayı yaptı: “Tüm davetlilere yemek dağıtımı yapılırken, basın mensuplarının oturduğu masaya yemek kalmadı denilerek ikramda bulunulmadı.

Bu tür organizasyonların hazırlanmasında gazeteciler davet ediliyor ancak bundan görevlilerin bir çoğunun bilgisi olmuyor. Garsonlar ise gazetecilerin yemek için oraya gittiğini düşünüyor olsa gerek zaman zaman tavırlar sergiliyorlar. Biz Ordu Valiliğinin daveti üzerine haber amaçlı organizasyona katılmıştık. Otel görevlilerini de basına yönelik bu tavırlarını kınıyoruz.”

Nedim Kovan - Kenthaber / Ordu
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 17:17:23
Güncelleme :23 Nisan 2006 Pazar 17:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?